SONAX Professional přilnavé mazivo 400 ml 805300

Kód: 805300_APM
282 Kč / ks 233 Kč bez DPH
Na dotaz

Přilnavé mazivo pro části, které jsou vystavovány vysokému tlaku, otřesům a vibracím. Pro opravu vzpěr, stabilizátorů, kloubů nápravy, pák, přepínání spojky a brzdové soustavy. Ochrana proti korozi pro brzdové potrubí nebo potrubí pro přívod paliva: Teplotní rozsah použitelnosti: -35°C do +180°C, krátkodobě do +200°C. Dobrá tlaková a teplotní stabilita. Odolné proti slané vodě.Logo

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přilnavé mazivo pro části, které jsou vystavovány vysokému tlaku, otřesům a vibracím. Pro opravu vzpěr, stabilizátorů, kloubů nápravy, pák, přepínání spojky a brzdové soustavy. Ochrana proti korozi pro brzdové potrubí nebo potrubí pro přívod paliva: Teplotní rozsah použitelnosti: -35°C do +180°C, krátkodobě do +200°C. Dobrá tlaková a teplotní stabilita. Odolné proti slané vodě. Vysoká schopnost pronikat i do těžko dostupných míst. Velmi dobré tlumící vlastnosti ..

Světlé, silně ulpívající mazivo se speciálními aditivy proti stárnutí, korozi a opotřebení. Používané zejména v prašném prostředí, pro mazání všech skluznic, drážkované hřídele, kardanových kloubů, vřeten, vedení, dopravních řetězů a  ozubených kol.

- vynikající přilnavost
- spořivý na spotřebu
- žádné ulpívání nečistot
- odpuzuje vodu, extrémně chrání proti korozi
- má výborné tlumící vlastnosti
- velmi odolný proti stárnutí

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekutá maziva - spreje
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: