Sonax MoS 2 New Multifunkční olej 400ml 339400

Kód: SON339400
298 Kč / ks 246 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)

jedná se o multifunkční olej - pro mazání styčných a kluzkých ploch, uvolňování spojů, ochraně elektrických kontaktů.images_4

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedná se multifunkční olej ve spreji určený k mazaní styčných a kluzkých ploch, ochraně elektrických kontaktů či uvolnění šroubových částí.

Chrání proti korozi, snadno proniká a vytěsňuje vodu. Odstraňuje nepříjemné skřípavé, písklavé či vrzavé zvuky u pohyblivých čás­tí.

Sonax MoS 2 multifunkční olej - 400 ml, 339400 SONAX

Multifunkční olej ve formě spreje o objemu 400 ml, který je určený k mazání styčných a kluzkých ploch, k ochraně elektrických kontaktů, či k uvolnění šroubových částí. Takže například dřívější boj s povolením kola při výměne pneumatik je již minulostí. K dalším vlastnostem patří také velmi dobrá ochrana proti korozi a potlačení skřípavých či vrzajících zvuků u pohyblivých mechanismů. Sprej je také vhodný k použití v domácnosti, právě například na vrzající panty od dveří. Tím ale využití tohoto produktu nekončí. Ve videu níže uvidíte rozmanité možnosti použití tohoto produktu.

VLASTNOSTI:

Maže styčné a kluzké plochy.

Chrání elektrické kontakty.

Uvolňuje šroubové části.

Chrání proti korozi.

Odstraňuje skřípavé, vrzající zvuky u pohyblivých mechanismů.  

SONAX má vedoucí postavení na trhu v oblasti autokosmetiky v Německu a je jeden z předních světových výrobců autokosmetiky. Distribuce značky sonax je zastoupena ve 100 zemích po celém světě. Již více než 60 let společnost vyvíjí a vyrábí vysoce výkonné přípravky autokosmetiky, které splňují nejvyšší nároky automobilových uživatelů nejen v Německu. Značka sonax je rozdělena do několika serii dle náročnosti a cenové dostupnosti - Xtreme, Premium, Professional a Profiline.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekutá maziva - spreje
Záruka: 2 roky
Exteriér: Mazání
Interiér: Mazání

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: