SONAX Xtreme Leštící/Konzervační sprej na pneu s leskem - 400 ml 235300

Kód: SON235300
279 Kč / ks 231 Kč bez DPH
Sklad E-shop

Jedná se o leštící sprej na pneumatiky, který dodá dlouhotrvající lesk a mokrý vzhled Vašemu autu. Aplikace tohoto přípravku je velmi jednoduchá, ale za to jeho efekt na celkový vzhled vozu je neuvěřitelný.Logo

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedná se o leštící sprej na pneumatiky, který dodá dlouhotrvající lesk a mokrý vzhled Vašemu autu. Aplikace tohoto přípravku je velmi jednoduchá, ale za to jeho efekt na celkový vzhled vozu je neuvěřitelný.

Sonax Xtreme leštící a konzervační sprej na pneu s leskem - 400 ml, 235300 SONAX Tento přípravek je finální úpravou  pro Váš umytý vůz,  jelikož nanesení tohoto přípravku na Vaše pneumatiky dosáhnete lesknoucího efektu.

Vlastnosti: Sprej dodává dlouhotrvající vysoký lesk a mokrý vzhled všem druhům pneumatik.

Jednoduchá aplikace. Chrání pneumatiku před popraskáním. Výrobek vystačí na cca 30 až 40 pneumatik.

 

Návod k použití Pneumatiku umyjte vysokotlakým čističem, popřípadě kartáčem, od hrubých nečistot. Naneste sprej rovnoměrně v tenké vrstvě na celou pneumatiku. Nechte zaschnout. SONAX má vedoucí postavení na trhu v oblasti autokosmetiky v Německu a je jeden z předních světových výrobců autokosmetiky. Distribuce značky sonax je zastoupena ve 100 zemích po celém světě. Již více než 60 let společnost vyvíjí a vyrábí vysoce výkonné přípravky autokosmetiky, které splňují nejvyšší nároky automobilových uživatelů nejen v Německu. Značka sonax je rozdělena do několika serií dle náročnosti a cenové dostupnosti - Xtreme, Premium, Professional a Profiline.  V naší nabídce naleznete jen produkty z oficiálních zdrojů v originální kvalitě. Pozor na falzifikáty na Českém trhu. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ošetření gumy
Exteriér: Pneu čištění, Pneu lesk

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: