SONAX Barevná leštěnka červená - 500 ml 296400

Kód: SON296400
456 Kč –23 %
296400 barevna lestenka nanopro cervena 500ml2
456 Kč –23 % 349 Kč / ks 288 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)

Jedná se o polituru s obsahem barevných pigmentů a voskových částic na nano-technologické bázi. Čistí, leští a konzervuje všechny barevné a metalické laky. Malé škrábance jsou překryty pigmentovou barvou, která chrání lak před korozí. Leštěnka dodává laku zářivou barvu a vysoký lesk odolný povětrnostním podmínkám díky malým nano-voskovým částicím. Opravná tužka na lak zdarma.LogoGermany

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedná se o polituru s obsahem barevných pigmentů a voskových částic na nano-technologické bázi. Čistí, leští a konzervuje všechny barevné a metalické laky. Malé škrábance jsou překryty pigmentovou barvou, která chrání lak před korozí. Leštěnka dodává laku zářivou barvu a vysoký lesk odolný povětrnostním podmínkám díky malým nano-voskovým částicím.

  • Návod k použití:Ještě předtím než auto budete leštit, je důležité jej umýt, abyste hadrem při roztírání leštěnky neodřeli lak svého automobilu částmi prachu, drobných kamínků a nečistot. K umytí vozidla doporučujeme předmytí vysokotlakým čističem, neboli "wapkou", poté klasické umytí pomocí šampónu a mycí rukavice či houby. K této Sonax leštěnce Vám doporučíme k šampón také od Sonaxu, protože tato kombinace se nám velmi osvědčila a oba tyto přípravky jsou vyrobeny tak, aby se vzájemně doplňovaly ve svých funkcích. Nejprve přípravek protřepejte. Poté naneste na část vozidla pomocí aplikační houbičky/hadříku rovnoměrně leštěnku a nechte zaschnout. Následně povrch vyleštěte pomocí utěrky z mikrovlákna. Neaplikujte tento produkt na skla, plastové a ani pryžové části. Nepoužívejte na slunci a rozpáleném povrchu. K leštěnce dostanete korekční tužku zdarma, kterou můžete použít k zakrytí jemný škrábanců na laku vašeho vozidla.
  • Návod k použití tužky: Prvně musíte ránu na vašem autě očistit a odmastit. Následně si vezměte tužku (korektor) a nanášejte v příčném směru. Přebytečný vosk poté odstraníte za pomoci utěrky z mikrovlákna.  

Obsahuje retušovací tužku!

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Karoserie - renovace
Záruka: 2 roky
Exteriér: Leštění - lak, Oprava škrábanců - lak, Voskování

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: