MENU IV - Jelení ragů + Kuře Korma 810 g

Kód: 3037
483 Kč / ks 431 Kč bez DPH 60 Kč / 100 g
Skladem (2 ks)

cílem je, aby si člověk mohl dopřát kvalitní a plnohodnotné jídlo kdekoli a kdykoli. Aby mohl dodat tělu kvalitní živiny i v situacích, kdy není čas nebo prostor pro plnohodnotné vaření. Aby nezatěžoval organismus těžko stravitelnými chemickými přísadami v konzervách a nekazil si zažívání nekvalitními polotovary. To vše během pár minut. Dobře se najíst není jen výsadou domova a restaurací. 

Jedině s kvalitním jídlem si můžete užívat života opravdu naplno.
Více informací  ⇒  adventure menu_logo  logo_vyrobek    

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Teplé plnohodnotné jídlo pro dva vždy a všude s sebou s extrémní trvanlivostí 6 let!!! To je nový Survival Food Pack od Adventure Menu. V autě v koloně, na chatě, v přírodě nebo doma jako železná zásoba. Můžete na něj klidně zapomenout a až bude nejhůř, bude tam na Vás čekat. SFP obsahuje dvě hlavní jídla, kompletní samoohřevný systém i s aktivační vodou a lžíci.

Složení jelení ragú s bramborovými špalíčky: bramborové špalíčky (28%-brambory, pšeničná mouka, pšeničná krupice, vejce, sůl), jelení maso (30%), kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), červené víno, slunečnicový olej, špek, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), mouka pšeničná, citron, rybízová marmeláda ( rybíz, cukr, pektin), cukr, sůl, divoké koření.

Složení kuře Korma s rýží: kuřecí maso prsa ( 30%), voda, rýže natural, smetana, cibule, kokosové mléko, rýžová mouka, kukuřičná mouka, strouhaný kokos, slunečnicový olej, sůl, cukr, směs indických koření (garam masala, římský kmín, skořice, kayenský pepř, kurkuma), česnek, citron, zázvor sušený, pepř.

1 balení – hmotnost 810g ±5%

Sterilované jídlo si uchovává svou přirozenou chuť, vůni a vzhled společně s nutričními hodnotami a extrémní trvanlivostí. 

Čerstvé zůstane až po dobu tří let.

   
 
Energetická hodnota 4828 kj
Sacharidy 135 g
Proteiny 64,4 g
Tuky 43,6 g

 

  

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: